Vilhelm Junnila On kotiinpaluun aika.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ylen hallintoneuvosto

YLE:n hallintoneuvosto rikkonee hallintolakia ja lakia Yleisradio Oy:stä?

Oli melkoisen hätkähdyttävää, kun eduskunnan alaisuudessa toimiva veronmaksajien yhtiö ryhtyi harjoittamaan puoluepolitiikkaa. Yhtiö asetti juuri ennen vaaleja boikottiin yhden kilpailevan eduskuntapuolueen, Seitsemän tähden puolueen, jolla on yksi kansanedustaja.

Luottamus mediaan tärkeämpää kuin koskaan - Ylen johtoa valittava vaaleissa

Nykyään jokainen ihminen on jollainkin muotoa media. Mediasta keskusteltaessa ihmiset eivät ainoastaan kuluta, vaan myöskin itse tuottavat sisältöä.

Yle-paperit näyttävät pahalta

”Tilanne on se, että Yle päättää itsenäisesti [uutislinjastaan]. Yle ei voi ottaa hallintovaliokunnalta tai yksittäiseltä poliitikolta ohjausta journalismissaan.”

Näin sanoi haastattelussani marraskuun lopussa kokoomuksen Arto Satonen, joka veti Ylen parlamentaarista työryhmää ja toimii Ylen hallintoneuvoston varapuheenjohtajana.

Kansallismielisyys, konservatiivisuus

Olli Immonen on jälleen avautunut facebookissa. Hän kyselee Ylen hallintoneuvoston jäsenen ominaisuudessa, osaako kukaan mainita edes yhtä kansallismielisesti tai konservatiivisesti ajattelevaa Ylen toimittajaa? Hän toteaa, ettei itse ole sellaista löytänyt, tutkimuksistaan huolimatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä