*

Vilhelm Junnila Asukkaat ensin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Yhtenäisyys

Demokraattien puoluekokous: "Party of the People"

Viime yönä päättyi neljä vuorokautta kestänyt spektaakkeli, jossa ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historiassa yksi pääpuolueista asettaa naisen presidenttiehdokkaakseen. Monessa suhteessa historiallinen puoluekokous päätti ristiriitoja herättäneen esivaalikauden ja yhdisti vahvasti puolueen Hillary Clintonin taakse.

Lakastuneet kudokset ovat seurausta väkivaltaisista ajatuksista tyypin mielessä

Röyhkeä, väkivaltainen tyyppi synnyttää aivoissaan kuvitelman geneettisesti määräytyvistä ihmisroduista, joita ei ole olemassa. Geneettisesti ihmiskunta on yhteneväinen ja samaa täynnä. Ihmisrotu on poliittinen käsite, joka on näkyvä vain niille tyypeille, jotka itseään haluavat nostaa toisia ihmisiä rajoittamalla. Kokonainen yhteiskuntaluokka voidaan tuhota siinä esiintyvien poliittisten rotupiirteiden vuoksi. Ihmisillä kuvitellaan olevan yhteiskunnallisesta asemasta johtuvia periytyviä piirteitä, jotka oikeuttavat heihin kohdistuvan silmittömän alistamisen sekä sanoin että teoin.

Väyrysen hyssyttely lopetettava

Kummastelen Keskustan johdon hyssyttelyä Paavo Väyrysen suhteen. Väyrynen on pitkäaikainen vaikuttaja Keskustapuolueessa ja on saanut kunniapuheenjohtajan arvon toiminnastaan puolueen hyväksi. Nyt tämä samainen KUNNIAPUHEENJOHTAJA on sitten hajottamassa omaa pesää. 

Analyysi: Kannatusluvut ovat välitilinpäätös - ei lopputyö

Tänään julkaistut kannatusluvut pitää ottaa nöyränä vastaan. Kansa on puhunut selkeää kieltä, mutta perussuomalaisilla on edelleen mahdollisuus maan tilan parantamiseksi ja kansan luottamuksen palauttamiseksi. Sosialidemokraatit saivat viime vaalikauden anteeksi ja nyt ilmaista hyvää perussuomalaisten kustannuksella.  Tämä on välitilinpäätös - ei lopputyö.

Aito demokratia ei tarvitse uhkakuvia

Suomen turvallisuusympäristön muuttuessa rauhan rakentajan ja välittäjän rooli on käymässä yhä vähemmän uskottavaksi ja poliittisesti korrektiksi ulkopolitiikan välineeksi. Vai onko sittenkään?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä