Vilhelm Junnila On kotiinpaluun aika.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vanhanen

Poliittisen muistin virkistämiseksi: Posti

Vaalien alla kaikki kansanedustajat ja poliitikot eri puolueista huolehtivat kovasti kansalaisten peruspalveluista ja haukkuvat valtion toimintaa, vaikka olisivat siitä itse vastuussa. Yksi suosittu haukuttava on Posti, joka vähentää toimintojaan koko ajan ja palvelu huononee. Viimeisimpänä parran pärinää on aiheuttanut työvoiman siirto Viroon, mikä tietysti on ennenkuulumattoman tökeröä. On syytä verrytellä jälleen poliittista muistia.

 

Kreikalta loppuvat rahat - mikä on poliitikkojemme vastuu?

 

Näin siinä lopulta käy.  Kreikalta loppuvat rahat.

 

http://yle.fi/uutiset/kreikka_rahamme_loppuvat_ensi_viikon_torstaina/790...

 

"Tämä on hyvä sijoitus!"  Näin totesi pääministeri Matti Vanhanen, Keskusta, toukokuussa 2010, kun runnoi Kreikalle suoran lainan suomalaisilta veronmaksajilta. Summa oli silloin 1,6 mrd euroa.

 

"Nyt otamme niskalenkin markkinavoimista!"  Näin pullisteli valtiovarainministeri Jyrki Katainen, Kokoomus, samassa keskustelussa Suomen eduskunnan edessä.

Juha Sipilä marssittaa korruptiokärjen vaaleihin

Juha Sipilä aikoo marssittaa korruption, lahjonnan ja oman edun tavoittelijat vaaleihin laajalla rintamalla. http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7185697.html Valtakunnan oikeudessa tuomion saanut Juhantalokin on lähdössä mukaan! Nuorisosäätion ja omat rahat sekoittanut Kaikkonen käy parhaillaan valkopesua naistenlehdissä. Matti Vanhanen palaa "yrittäjä-kiertueelta" takaisin rahan jakajaksi. Uusi tunnus lienee ""Paluu lautakasalle" Lehtomäki Paula sai Kainuulaisten vihat niskaansa Talvivaaran takia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä