Vilhelm Junnila On kotiinpaluun aika.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaikeneminen

Hallitus vaikenee kuin kuolema

Jotkut tärkeät asiat ovat niin vaikeita, että niistä ei uskalleta puhua. Siksi on hyvä, että vaaleja järjestetään, että kuoleman hiljaisuus murtuu. On hienoa , että Paavo Väyrynen teki kansalaisaloitteen eurosta, kuin myös eduskunta-aloitteen asiasta.

Kaikkihan me tiedämme, että euro on Suomen velkaantumisen perussyy, vaikka se valtiovarainministerille on mahdoton myöntää ideologisista ja sopimuksillisista syistä.  Suomi on velkaantunut 10 vuotta, ja valtion velka on kaksinkertaistunut ja  edelleen velkakello raksuttaa ylöspäin.

Ylipaino ja eriarvoistumisesta vaikeneminen

Varsin hyvin tunnettu asia on, että ylipaino-ongelmilla ja yleisimmillä kansanterveydellisillä ongelmilla on vahva yhteys ihmisen sosioekonomiseen asemaan. Köyhyys ja eriarvoistuminen eri ikäluokissa on omiaan näkymään muun muassa lasten yleistyvinä paino-ongelmina. Tosiasia on, että terveellinen ruoka maksaa, minkä ei pitäisi olla mikään salaisuus. Lääkäri voi toki määrätä syömään kanaa ja lohta mutta viimeistään matka kaupan hyllyille tekee selväksi karun tosiasian.

Avoinkirje Atte Jääskeläiselle 24.2.2017

Hei Atte Jääskeläinen,

 

Tämä on avoinkirje teille. Teen tämän siksi, että voisitte paremmin selittää toimintaanne ja toimenkuvaanne suomalaisessa yhteiskunnassa.

 

Siteeraan 23.2.2017 julkaistua näkökulmaanne:

MV-lehti paikkaa perinteisen median aukkoja

MV-lehdestä on viime aikoina puhuttu paljon. Toiset ovat sitä vastaan, toiset puolesta. Sisältö on mitä on, mutta ainakin se vetoaa yleisöönsä.

En erityisemmin pidä MV-lehdestä. Siellä on paljon asiatonta ja henkilöön käyvää juttua. Silkkaa rasismiakin löytyy ja kommenttipalsta on lähes täysin idioottien hallussa. Silti löydän itseni päivittäin vierailemasta sivustolla. Miksi?

Samaa mieltäkö Leo Stranius ja Yle Puheen tuottaja?

 

Oletko Leo Stranius ihan tosissasi sitä mieltä, kuin kehuit MTV Katsomon ohjelmassa 8.12.14? Että Suomessa on ihan erinomainen tilanne saada äänensä kuuluviin, kun meillä on netti, kännykät ja eduskunta.

Puhuit kylläkin lähinnä päättäjistä, joita mielenosoitusten sanomalla mielestäsi tavoitellaan. Tarkoitit ilmeisesti eduskuntaa, vai tarkoititko kansainvälisen suurpääoman edustajia EU:ssa ja muissa järjestöissä? Suomessakin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä