Vilhelm Junnila On kotiinpaluun aika.

Kaikki blogit puheenaiheesta Tarkastajat

Tarzanin kotikylän kurjuus on kohta saavutettu Suomessakin

Kehitysapu kuuluu samaan tuhnupieruiseen aatemaailmaan, kuin raittiusliike ja pakolaisjärjestöt. Rahaa kuluu kuin YLE:en! Hyvillä toimipaikoilla istuu ihmisiä eläkkeelle saakka tekemättä muuta, kuin vahinkoa ja kuluttamalla verorahaani. Katsokaa kehitysapuun liittyviä valtion maksamia järjestöjä! Niissä on ylin johto istunut jo 35 vuotta, tietäen, että aina löytyy budjetista rahat pyörittämiseen Helsingin keskustassa palatseissa toimintaa. Suomi saisi haljeta, mutta kehitysapuun löytyy rahat!

Maalaisjärkeä maatalouteen II

Miltä sinusta tuntuisi, jos työnantajasi ilmoittaisi yksipuolisesti, että töiden on jatkuttava, mutta palkat maksetaan vasta vuoden kuluttua? Viljelijöille on nyt tapahtumassa näin Maaseutuviraston muutettua viljelijätukien maksatusaikatauluja päätöksellään.

Sortuvat katot, palavat talot

Karjalainen (lehti) pohtii tänään,tulisiko rakennustarkastuksen vastuu olla kiinteistön omistajan.  Hyvä niin. Eihän rakennustarkastajat ole olleet nytkään mistään vastuussa, hallien kattojen romahtamisista eikä homekouluista.

Tosin ihmetyttää, että minä jolla ei ole mitään rakennuskokemusta olisin tilaajana vastuussa uudisrakennukseni kestävyydestä.

Vastuu rakennusten palotarkastuksista on jo siirretty asukkaille.  Hyvä niin.  Pääsemme eroon turhista palotarkastajista.

Jotenkin kuitenkin ennakoin nousevia vakuutusmaksuja.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä