Vilhelm Junnila On kotiinpaluun aika.

Lisää yksittäistapauksia

  • Raision lähipalvelut
    Raision lähipalvelut

Turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tyttölapsen tiistai-iltana Raisiossa.

Tällä kertaa Raision lähipalvelut (tm) on tuonut kaupunkiin rikkautta ja elinvoimaa. Turvapaikanhakija oli ehtinyt olla Suomessa vuoden päivät ja oli jo syrjäytynyt (vakioperustelu). Eikä valistuskaan (vakiotoimenpide) auttanut.

Huhujen mukaan jotkin tahot haluavat Naantaliinkin lisää pakolaisia, koska meidän on kuulemma kannettava vastuuta. Nyt sitä vastuuta sitten kannetaan Raisiossa. Sitä vain eivät kanna nämä maailmanparantajat, vaan viattomat naiset ja lapset .

Näiden asioiden eteen ei kuitenkaan uskalleta tehdä yhtään mitään, koska se olisi asian politisointia, ahdasmielisyyttä ja rasismia. Kysykää vaikka demareilta. Meillä ymmärretään ja suvaitaan toiseutta niin paljon, että unohdamme omat oikeutemme. Pallopelit, valistustoimenpiteet ja kotouttamisleikit siis jatkuvat. Ja raiskaukset.

En usko, että Naisasialiitto Unioni tai Heidi Hautala ottavat tähän asiaan kantaa. Heitä kiinnostaa vain Pertti-Einarin patriarkaalisuus ja tietenkin turvapaikanhakijoita pitäisi ottaa lisää, kuten he tekemässään kannanotossa vaativat. Heidän tietenkin pitää ilmaista huolensa kantaväestön reaktioista ja siitä, miksi raiskauksesta epäillyn tausta kerrottiin julkisuuteen. Sivussa vähän vielä syytetään suomalaisia miehiä syrjinnästä.

85 prosenttia Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista on partaa kasvavia miehiä, joista suurin osa Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Millainen on naisen asema yhteiskunnassa, josta he tulevat? Auttaako siihen Hilda Matildan soo-soo valistus vastaanottokeskuksessa? Ei tietenkään. Tämä on kulttuurisidonnaista, vaikka sitä ei uskalleta sanoa ääneen. Eikä etenkään silloin, kun teosta epäilty kuuluu raiskauksissa merkittävästi yliedustettuun ryhmään vaikka tämä on tilastollinen fakta.

Ainoa todennettava ratkaisu ongelmiin on vähentää muuta kuin työperäistä maahanmuuttoa. Päästäkseen Suomeen tämäkin turvapaikanhakija on matkannut käytännössä puolen Euroopan läpi, vaikka voisi kuvitella matkaltakin löytyvän turvaa akuutimpaan hätään. Jos henkilö saapuu esimerkiksi Ruotsista pitäisi hänen hakemus jättää kokonaan käsittelemättä. Lisäksi pitäisi kysyä missä kaikki lapset ja naiset ovat. Meille saapuu lähinnä parralla varustettuja veijareita. Hyvät ystävät, tämä on siirtolaisuutta, eikä pakolaisuutta.

Vai onko Ruotsi turvaton? No ehkei vielä, mutta tätä tahtia on. Parissa päivässä Kempele, Saarijärvi ja Raisio ovat saaneet esimakua tulevasta.

Voimia uhrille ja viisautta päättäjille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Janne Hilden

Montakohan raiskausta vielä tarvitaan, jotta Orpo ja Nerg jättävät eroamisilmoituksensa.
Suomen kansalaisten suojelussa on epäonnistuttu täysin.

Käyttäjän tommijalava kuva
Tommi Jalava

Eivät kaiketi eroa, koska tilanne on kuulemma hallinnassa. Koska näin on, tulee pikemmin kysyä mikä siis on se sisäministeriön/hallituksen tavoitetila, johon suomalaiset halutaan johtaa.

Samoin tulisi pian alkaa pohtia sitäkin, kuinka tulisi toimia kansalaisten jotka ovat eri mieltä yo. linjauksesta. Nykyisellään tapahtuu liian paljon liian nopeasti. Joku voisi alkaa epäillä, että maan vakaus on uhattuna.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Olen yhä sitämieltä, että näille raiskatuille lapsille pitäisi hankkia parhaimmat mahdolliset lakimiehet, jotka oikeasti rupeaisivat ajamaan asiaa virkarikostutkintana vastuussa olevien virkamiehien, pakolaiskeskuksien ym, vastuussa olevien osalta.

Aivan samoin kun tehtiin "Erikan" tapauksessa noin vuosi sitten, ja tuomiokin tuli sosiaaliviranomaiselle joka oli laiminlyönyt tehtäviänsä.

Eero Mattila

Juuri näin, jokaiselta paikkakunnalta pitää löytää suomalainen virkamies joka vaihdetaan ja laitetaan vastuuseen muuten tämä ei muutu. Näille ns. pakolaisille Suomen rangaistuksilla ei ole varmaankaan juuri mitään vaikutusta. Välitön maasta poistaminen ja pudottaminen vaikka lakuvarjolla lähtömaanosaan.
- Muuten mitä yhteistä on suomalaisella virkamiehellä ja vastuulla?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

On vain todettava, että Suomen päättäjät, kaikkien poliittisten puolueiden edustajat, ovat hyväksyneet maassamme tapahtumassa olevan kulttuurimuutoksen. Erityisesti hallituspuolueet ovat näyttämässä muille esimerkkiä.

Soveltuvilta osin lainsäädäntöämme tulee muuttaa, etteivät maahanmuuttajien tekemät, onnettomasta kotouttamiskyvystäme johtuvat rikokset johda lisääntyvään rasismiin ja maamme sisäiseen levottomuuteen ja kansalaisten kahtiajakoon.

Globalisaatio ja monikulttuurisuus ovat tosiasioita eikä mielipiteitä.

Elu Auvinen

Miettikää niitä n.k.kotoutumistoimia.

Hyvinä aikoina tässä takavuosina it alalla he kotoutuivat aivan tuosta vaan, kielikin opittiin itsestään, kun oli pakko, että työt tulivat hoidetuksi niin, ettei tuotetta tarvinnut tehdä uudestaan.
Ihmisiä he ovat kaikki.
Mitä pikemmin ovat työn syrjässä ja itse elatustaan ansaitsemassa niin on kaikille parasta.

Silti kaikki rikolliset ulos ja äkkiä, niitä ei täällä tarvita.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Muutama päivä sitten lähikaupunkisi aviisissa julkaistiin seuraavaa:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/831769/Mies+raisk...

Ilmeisesti ja ymmärrettävistä syistä tuota et mahduttanut blogiisi mukaan. Ei tainnut kiinnostaa.
Mukava oliskin saada edellisiltä kommentoijilta vastaavia ehdotuksia ministereiden/virkamiesten erottamisesta tai tuomittujen maasta karkoittamisesta. Ei taida kiinnostaa sekään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset