*

Vilhelm Junnila Asukkaat ensin.

Analyysi: Kannatusluvut ovat välitilinpäätös - ei lopputyö

  • Eduskunta tyhjeni palohälytyksen vuoksi kadulle torstaina
    Eduskunta tyhjeni palohälytyksen vuoksi kadulle torstaina

Tänään julkaistut kannatusluvut pitää ottaa nöyränä vastaan. Kansa on puhunut selkeää kieltä, mutta perussuomalaisilla on edelleen mahdollisuus maan tilan parantamiseksi ja kansan luottamuksen palauttamiseksi. Sosialidemokraatit saivat viime vaalikauden anteeksi ja nyt ilmaista hyvää perussuomalaisten kustannuksella.  Tämä on välitilinpäätös - ei lopputyö.

Nyt tarvitaan yhtenäisyyttä, sillä muut vaihtoehdot ovat osa muiden puolueiden tavoitteita. Moni heikkouskoisista hakee nyt henkilökohtaista hetken hyvää, vaikka yhteisesti pitäisi vahvistaa puolueen sanomaa ja uskaltaa käyttää puolueelle vaaleissa annettua mandaattia.

Turvapaikkakriisi ja työväen asiat pitää ottaa hallintaan. Se ei tapahdu hallituksen ulkopuolella, eikä eduskunnan ulkopuolisissa ryhmissä. Perussuomalaiset menestyvät vain tarjoamalla vaihtoehdon muihin puolueisiin verrattuna.

Peiliin pitää katsoa, mutta sitä ei pidä särkeä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Vaikken perussuomalaisia kannatakaan, niin olen samaa mieltä. Nykyhallitukselle on mielestäni vain huonompia vaihtoehtoja, joten hihat heilumaan.

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Putkonen voisi tarkistaa sähköpostinsa ja todeta, että arvio kannatuksen laskun syistä oli hätäinen. Sitten Putkonen voisi kertoa Soinillekin, että säästöt ja leikkaukset VOITAISIIN hyväksyä, ellei samalla kaadettaisi kaikkea säästettyä ja vähän enemmänklin viemäriin maahantunkeutumisen hoitamattomuudessa.

Nyt kaadetaan 10-numeroisia summa rahaa jo näihin parin viime kuukauden aikana laittomasti maahan tulleisiin elintasosurffareihin jokainen vuosi tästä eteenpäin, jollei heitä saada laivattua takaisin Vähä-Aasiaan.

Summa on samaa luokkaa kuin 'säästöt' ja maksaja on myös sama: suomalainen veronmaksaja.

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Kansalaiset ovat äänestäneet perussuomalaisia, koska me olemme vaihtoehto. He äänestävät meitä niin kauan kuin olemme vaihtoehto.

Oscari Wirola

Tapio hyvä, meillä on jo Kokoomus. Mihin persuja tarvitaan, heillähän on ihan sama toimintalinja poliittisessa päätöksenteossa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Nimessä, vai päätöksissä ?

Arja Tikkanen

Kuukauden kuluttua on uudet kannatusluvut. Ihmettelen tätä "hypetystä". Maailmassa tapahtuu muutakin.

Toimituksen poiminnat